Semi-circular plate | “Makeup room” hidden in the Bund villa

2023-11-23

Semi-circular plate | “Makeup room” hidden in the Bund villa
Posted onNovember 7, 2023 November 7, 2023.Posted inUncategorized.No comments yet
Techno-feel | Vintage | Shanghai style
 
The continuation of the “modern” of neoclassicism
 
Connect the style of the public area of the original building and the new space design in terms of spatial emotion
 
to balance the relationship between the new and the old, the contemporary and the historical
 

 
The original public area design is extremely harmonious with the new design
 
The smooth arc ceiling is a subtle sense of technology
 
Like the mysterious rhythm of a black hole in the universe,
 

 
The combination of materials brings the retro style of old Shanghai villas
 
The combination of retro materials is blended with contemporary materials, which brings out more brand characteristics in the contrast of materials
 
Just like the city of Shanghai, it merges the classic and the future
 

 
Project name|Shanghai Haydon Black Hole
 
Project type|Commercial space
 

 
Project address: Shanghai, China
 

 
Design company|Various Associates
 
Chief creative designer: Lin Qianyi, Yang Dongzi
 
Design team | Li Shiqi, Chen Ke, Qiu Liying
 

 
Completion time|2021.12

       
       
       
       
Read more!